Rea!

Tonade solglasögon och keps

249,00kr Inkl 25% moms

Våren är här! Passa på att fynda ett set med tonade solglasögon och matchande keps för att fixa en skön och avslappnad ztyle. Kepsen är en Snapback new york keps med new york logo Svart med blå skärm. En enkel och stilren modell som är både snygg och trendig. One size fits all. Passar båda hen, hon och han. 100% polyester. Solglasögonen är av en sportig modell med ett enkelt utseende. Perfect mix for everyone!

Slut i lager

Add To Wishlist Compare

Beskrivning

[gs_wps posts=”10″ order=”DESC” theme=”gs-effect-1″ columns=”4″ autoplay=”true” pause=”true” inf_loop=”true” speed=”1000″ timeout=”2500″ nav_speed=”1000″ nav=”initial” dots_nav=”true” prod_tit_limit=”15″]

Tonade solglasögon och keps- vårens bästa fynd! Passa på att göra vårens bästa köp! Tonade solglasögon och en matchande keps till den modemedvetna -allt till ett rimligt pris för skapa bästa ztylen! Bästa ”vår paketet” för den modemedvetna. Kepsen är en Snapback new york keps med new york logo Svart med blå skärm. En enkel och stilren modell som är både snygg och trendig. One size fits all. Passar båda hen, hon och han. 100% polyester. Solglasögonen är av en sportig modell med ett enkelt utseende. Färg som på bild.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.